Creeër een buitenruimte, die helemaal bij je past

Het resultaat dat u wenst

De eerste fase van de tuinaanleg is het tuinontwerp. Dit kunnen wij voor u doen, maar we kunnen ook werken met een door uzelf geschetst plannetje. Als de tuin alleen hier en daar wat gerenoveerd of veranderd moet worden, is een ontwerp zelfs niet nodig. In dat geval wordt alles mondeling besproken.

Voor het aanleggen, maar ook voor periodiek onderhoud of eenmalig snoei- en knipwerk kunt u bij ons terecht. Of het gaat om beplanting, erfafscheiding, sierbestrating, een vijver of veranda… je kunt het zo gek niet bedenken, wij denken mee en regelen het! Een uitdaging gaan we niet uit de weg.

Uw droomtuin

Wij bieden verschillende mogelijkheden om u te helpen met uw droomtuin. Zo kunnen wij voor de volledige tuinaanleg zorgen, maar als u zelf een aantal werkzaamheden wilt uitvoeren kan dat natuurlijk ook. Als u wilt begeleiden we u daarin. Aan de hand van het ontwerp en de begroting kunnen we samen overleggen en bepalen wie wat gaat uitvoeren bij de aanleg van de tuin.

Naast ontwerp en tuinaanleg doen wij ook het tuinonderhoud met veel plezier voor u.

Particulieren en bedrijven

Instellingen en gemeentes

Wij regelen het graag voor u!

Volgens uw wensen op maat gemaakt

Zoals u het wilt
Onze diensten:
  • ontwerp
  • aanleg
  • (groot) onderhoud
Wij leggen uw tuin aan
  • uw wensen staan voorop
  • we leveren de tuin compleet af
  • we maken een plan voor periodiek onderhoud
Of we doen het samen
  • wij doen het grove werk
  • geven advies & tips
  • u onderhoudt zelf uw tuin

Ontwerp

De eerste stap voor een mooie tuin is het ontwerp. Wij kunnen uw wensen en ideeën met u bespreken en aan de hand daarvan een ontwerp maken. Of misschien heeft u zelf al schetsjes gemaakt waarmee we aan de slag kunnen. Maar het kan ook prima in samenwerking met bijvoorbeeld uw architect.

Voorbereiding en aanleg

Aan de hand van het ontwerp gaan we beginnen met de aanleg. Alle voorbereidende werkzaamheden worden uitgevoerd. En in deze fase gaan we ook aan de gang met eventuele bestrating, erfafscheidingen, veranda's e.d. Heeft u specifieke wensen zoals bijvoorbeeld een vijver, speeltoestellen of een theehuisje, dan kunt u ook bij ons terecht.

Beplanting

Als het voorgaande is gedaan, is het nu eindelijk tijd voor de beplanting. Dit is vaak het leukste gedeelte om te aanschouwen, want in deze fase krijgt u een beeld van het eindresultaat. Hoewel een tuin wel even tijd nodig heeft om te groeien en te bloeien voordat ie op z'n mooist is. Wij weten precies welke planten op welk moment bloeien en wat geschikt is voor uw tuin.

Een mooie tuin is plezier voor elke dag.

Wij helpen u graag!