Creeër een buitenruimte, die helemaal bij je past

Een mooie tuin begint met een goed ontwerp.

Wij ontwerpen en realiseren sfeervolle tuinen voor bijna ieder budget. Samen met u bedenken we een plan voor uw tuin of dakterras, passend bij uw woonsituatie.

Uw wensen én natuurlijk de mogelijkheden en beperkingen van uw tuin staan centraal bij het maken van een ontwerp voor uw tuin. De basis voor vele jaren tuinplezier.

Ontwerp

Voorbereiding en aanleg

Beplanting

Van ontwerp tot droomtuin
  • Wij kunnen een ontwerp voor u maken, of samen met u en/of uw architect.
  • Heeft u al een ontwerp, dan bespreken we hoe we dat kunnen uitvoeren.
  • We houden rekening met de mogelijkheden en beperkingen van uw tuin.
We zorgen voor een goede voorbereiding:
  • Oud (tuin)afval voeren we af, daar heeft u geen omkijken naar.
  • Materialen worden vooraf aangeschaft, zodat alles klaar ligt voordat we bij u aan de gang gaan.
  • We plannen goed, zodat u zo min mogelijk last heeft van ons.
Aanleg en beplanten
  • Eerst beginnen we met het aanleggen van o.a. borders, bestrating, gazon en erfscheidingen.
  • Als de basis staat en is aangelegd, beginnen we met het (opnieuw) beplanten van de tuin.

Ontwerp

De eerste stap voor een mooie tuin is het ontwerp. Wij kunnen uw wensen en ideeën met u bespreken en aan de hand daarvan een ontwerp maken. Of misschien heeft u zelf al schetsjes gemaakt waarmee we aan de slag kunnen. Maar het kan ook prima in samenwerking met bijvoorbeeld uw architect.

Voorbereiding en aanleg

Aan de hand van het ontwerp gaan we beginnen met de aanleg. Alle voorbereidende werkzaamheden worden uitgevoerd. En in deze fase gaan we ook aan de gang met eventuele bestrating, erfafscheidingen, veranda's e.d. Heeft u specifieke wensen zoals bijvoorbeeld een vijver, speeltoestellen of een theehuisje, dan kunt u ook bij ons terecht.

Beplanting

Als het voorgaande is gedaan, is het nu eindelijk tijd voor de beplanting. Dit is vaak het leukste gedeelte om te aanschouwen, want in deze fase krijgt u een beeld van het eindresultaat. Hoewel een tuin wel even tijd nodig heeft om te groeien en te bloeien voordat ie op z'n mooist is. Wij weten precies welke planten op welk moment bloeien en wat geschikt is voor uw tuin.

Waarom kiest u voor ons?

Uw tuin is onze zorg, en dat is een goede reden om voor ons te kiezen. Met ons vakkundige team helpen we u met raad en daad uw droomtuin te verwezenlijken.

Wij houden van ons werk. Daarom bent u bij ons helemaal aan het juiste adres voor de werkzaamheden aan uw tuin. Van ontwerp, tot aanleg en onderhoud.

Graag zetten wij onze vakkundigheid voor u in. Bel of mail gerust als u vragen heeft.

Onze missie: milieuvriendelijk werken

Tegenwoordig willen we dat alles vriendelijk is.

Kindvriendelijk, onderhoudsvriendelijk, insectvriendelijk, milieuvriendelijk… Dat laatste is iets wat bij ons veel aandacht krijgt.

Waar het maar kan werken we zo ‘groen’ mogelijk. Zo is er laatst zelfs een ‘stille schone shovel’ aangeschaft. Met deze elektrische shovel kan zonder co2 uitstoot gewerkt worden. En nog stil ook

Een mooie tuin is plezier voor elke dag.

Wij helpen u graag!