Het resultaat dat u wenst

De eerste fase van de tuinaanleg is het tuinontwerp. Dit kunnen wij voor u doen, maar we kunnen ook werken met een door uzelf geschetst plannetje. Als de tuin alleen hier en daar wat gerenoveerd of veranderd moet worden, is een ontwerp zelfs niet nodig. In dat geval wordt alles mondeling besproken.

Voor het aanleggen, maar ook voor periodiek onderhoud of eenmalig snoei- en knipwerk kunt u bij ons terecht. Of het gaat om beplanting, erfafscheiding, sierbestrating, een vijver of veranda… je kunt het zo gek niet bedenken, wij denken mee en regelen het! Een uitdaging gaan we niet uit de weg.

Uw droomtuin

Wij bieden verschillende mogelijkheden om u te helpen met uw droomtuin. Zo kunnen wij voor de volledige tuinaanleg zorgen, maar als u zelf een aantal werkzaamheden wilt uitvoeren kan dat natuurlijk ook. Als u wilt begeleiden we u daarin. Aan de hand van het ontwerp en de begroting kunnen we samen overleggen en bepalen wie wat gaat uitvoeren bij de aanleg van de tuin.

Naast ontwerp en tuinaanleg doen wij ook het tuinonderhoud met veel plezier voor u.

Particulieren en bedrijven

Instellingen en gemeentes

Wij regelen het graag voor u!

Volgens uw wensen op maat gemaakt

Zoals u het wilt

Onze diensten:

  • ontwerp
  • aanleg
  • (groot) onderhoud

Wij leggen uw tuin aan

  • uw wensen staan voorop
  • we leveren de tuin compleet af
  • we maken een plan voor periodiek onderhoud

Of we doen het samen

  • wij doen het grove werk
  • geven advies & tips
  • u onderhoudt zelf uw tuin

Elke dag plezier.

Een goed aangelegde tuin die helemaal aan uw wensen én aan de mogelijkheden van de omgeving en ligging voldoet, zal u veel plezier geven. Wij adviseren u graag.

Ontwerp

De eerste fase van de tuinaanleg is het ontwerp. Dit kunnen wij voor u doen, maar we kunnen ook werken met een door uzelf geschetst plannetje. Als de tuin alleen hier en daar wat gerenoveerd of veranderd moet worden, is een ontwerp zelfs niet nodig. In dat geval wordt alles mondeling besproken.

Plan van aanpak

Aan de hand van de gemaakte afspraken over het ontwerp maken we een plan van aanpak. Hoe, wat en wanneer. Wat doen wij voor u? En wat doet u eventueel zelf? Wij werken graag op maat en houden daarom van heldere afspraken. Dan weten wij  én u waar we aan toe zijn.

Aanleg

Wij doen de voorbereiding en voeren al het oude tuinafval af. Wij hebben hier de geschikte materialen voor. Als de tuin is aangelegd, krijgt u van ons praktische tips voor de verzorging van uw tuin. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht om bijvoorbeeld op periodieke basis de tuin te onderhouden.

Een mooie tuin is plezier voor elke dag.

Wij helpen u graag!